PIZZA és ÉTELKISZÁLLÍTÁS
Siófok-Kiliti-Széplak-Sóstó

Rendelésfelvétel: Mindennap 10 – 22:30-ig.
Telefon:

     +36 70 200 46 48

     +36 70 493 80 78

Minimális rendelés 2.000 Ft

KÁRTYÁS FIZETÉSI LEHETŐSÉG
(ebben az esetben, kérjük előre jelezzék)

SZÉP kártyát elfogadunk!

Elfogadóhely:bankkártyák, szép kártyák,Erzsébet kártya

Étlap


Információk:

Érvényes 2020.04.03-2020.06.30-ig, | Minimális rendelés 2.000 Ft | Az árváltozás jogát fenntartjuk. | Az adatok tájékoztató jellegűek, további információért hívjon bizalommal. | Áraink tartalmazzák a csomagolás árát és az ÁFÁ-t is! | Az árak 1 db termékre vonatkoznak. | Jogunkban áll a kiszállítást megtagadni. Kiszállítási idõ kb 40 perc, de ez függ a közúti forgalomtól és a rendelések számától is, így ezzel kapcsolatos reklamációt nem fogadunk el. | Ismeretlen szám esetében, le fogjuk ellenõrizni a megadott számot, amennyiben nem valós, nem tudnak rendelésrõl, semmisnek fogjuk tekinteni a megrendelést!

Szállítási feltételek:

A kiszállító feladata és felelőssége, hogy az elkészült ételt jól zárható, egyszer használatos dobozba csomagolja és lezárja, oly módon, hogy az szállításkor ne nyílhasson ki, utólagosan ne szennyeződhessen. Az étel kiszállítása kizárólag engedélyezett gépjárművel, pl. motorkerékpárral, személygépkocsival történhet, működő melegen tartó és/vagy hűtőtáskában, ládában. Műanyag rekeszben, kosárban, szobahőmérsékleten melegen tartást vagy hűtést igénylő étel nem szállítható. Kiszállítással egy időben élelmiszeren kívül egyéb áru, illetve személy nem szállítható. A szállítást végző egészségi állapota, ruházata, magatartása is árulkodó lehet. Élelmiszer-szállítással kizárólag egészséges (ún. egészségügyi kiskönyvvel rendelkező) személy foglalkozhat. Ruházatának láthatóan tisztának kell lennie. Szállítás közben – tekintettel arra, hogy kézmosási lehetősége szállítás közben többnyire nincsen – nem dohányozhat. Nagyon gyakori hiba, hogy együtt szállítanak „hideget és meleget” anélkül, hogy azokat jól elkülönítenék, szigetelnék. Ilyenkor elkerülhetetlen, hogy az egyik étel ne melegedjen fel, a másik pedig ne hűljön le. A hideg ételeket és a meleg ételeket tehát külön-külön táskában kell szállítani.